Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] riot pointsy za ranking ?

Artur1706

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam takie pytanie czy po nabiciu jakiegos sporego rankingu dostaje sie jakies riot pointsy ? bo sporo osob z wysokim rangingiem maja skiny i wlasnie sie zastanawiam czy oni kupuja poprsotu rp czy jakos je zdobywaja ?

Opublikowano

Pewnie chodzi mu o to że Dyrus , Voyboy i inni mają przykładowo po 100k rp , oni to mają z turniejów na które jeżdżą , stąd też mają wszystkie postacie , wszystkie skiny ..

Opublikowano

Streamerzy, tacy jak np. Ocelote dostają od Riotu wynagrodzenie w postaci RP, stąd mają na swoich kontach po 10/15k rp.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

nie chodzi mi o takie osoby co jezdza na turnieje i maja 10k rp pytam sie czy jesli wybije sie np do jakies dobrej dywizji np platyny to czy pod koniec sezonu dostaje sie za to jakies rp ?

Opublikowano

Eh w tamtym roku za tamten sezon dostałem skórkę Kayle :) ale nie jestem poinformowany czy w tym sezonie ktoś coś dostanie :)

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Eh w tamtym roku za tamten sezon dostałem skórkę Kayle :) ale nie jestem poinformowany czy w tym sezonie ktoś coś dostanie :)

Skórkę Kayle dostali wszyscy gracze, niezależnie od wyników w grze... Co do tematu, nie ma szans dostać RP za wybicie się w dywizjach.

Opublikowano

nie dostaje sie rp ,tylko pierwsza 3 z rankingu dostaje nagrody finansowe

a ci streamerzy maja tyle rp ,bo kasa ze streamow i turnieje

­

Opublikowano

Skórkę Kayle dostali wszyscy gracze, niezależnie od wyników w grze...

Nie wiesz to nie wprowadzaj innych w błąd. Była za osiągnięcie srebra czy czegoś wyżej... Ja np. byłem unranked i nie dostałem

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Nie wiesz to nie wprowadzaj innych w błąd. Była za osiągnięcie srebra czy czegoś wyżej... Ja np. byłem unranked i nie dostałem

to ty nie wprowadzaj w błąd...

"Judgment Kayle was a free gift, given to those who played a certain number of games at the end of Season 1."

dla nieznających angielskiego, Judgement Kayle była dawana KAŻDEMU kto rozegrał kilka gier przed końcem sezonu 1, nieważne jakich gier... ranking nie miał żadnego znaczenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...